maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Bel nu (0)13 - 57 17 309

Tent vergroten of verkleinen

 

Tent op maat maken? Ook dat doet de Tentendokter!

 

Je hebt een prachtige tent, maar eigenlijk net wat te klein? Of te groot? De Tentendokter weet raad. Met slimme technieken levert het reparatieteam maatwerk. Met zo min mogelijk kleurverschil én vrijwel onzichtbaar herstelwerk.

Een kostenindicatie voor het vergroten of verkleinen van tenten:

Opstartkosten€ 25,00
Verkleinen/vergroten€ 150,00 – € 250,00
De omloopmaat is hierbij leidend.

 

Voortenten op maat maken

Heb je een nieuwe camper of caravan, dan kan het zijn dat je voortent niet meer past. Ook daar heeft de Tentendokter de oplossing voor. Om je voortent passend te maken, geef je de omloopmaat van de voortent en van de caravan door. Zo kan de Tentendokter bepalen hoeveel de voortent vergroot of verkleind moet worden. De omloop is met maximaal 80 cm te vergroten.

De omloopmaat berekenen

Om de omloopmaat van de caravan te meten gebruik je een koord. Je meet vanaf het maaiveld, door de rail, recht omlaag tot het maaiveld aan de andere zijde van de caravan. Meet nu de lengte van het koord. Dat is de omloopmaat. (Zie afbeelding 1.)

Nieuwe voortent laten maken

Voor het maken van een nieuwe voortent heb je de omlooplengte en de opbouwlengte nodig. De opbouwlengte bereken je door vanaf de achterzijde van de caravan tot de voorkant van de caravan te meten, van rail tot rail. Zie afbeelding